Bych to snad bejt tebou ani netvrdil. Jsem si myslel taky a neni to pravdamartinSL píše:Inač original su tam Beru

Bych to snad bejt tebou ani netvrdil. Jsem si myslel taky a neni to pravdamartinSL píše:Inač original su tam Beru
Maš pravdu tie žhaviče Beru sa predavaju pod značkov Motorcraft vo Forde, ja som kupil za lacny peniaz nejake SLM ani na nete som nenašie čo su zač a viac ich nekúpim, jedine Bosch duraterm alebo tie BeruJozkablack píše:Bych to snad bejt tebou ani netvrdil. Jsem si myslel taky a neni to pravdamartinSL píše:Inač original su tam Beru. Dle menualu jsou origo svíčky Motorcraft EZD 37 http://www.fordfocus.ic.cz/tech_ud.htm No jestli se vyráběj na stejný lince jako BERU je možný, ale pak by se cenově vyplatily ty origo páč je tady myslim Foki má za 344,-/ks a pro členy pod 300,- Kdežto za BERU necháš v obchodě 400,- No já na BERU nenechám dopustit. Za prvé jsem s nima max. spokojen a za druhé je mám za 290,- a to se vyplatí
SiebenCZ píše:Tak jsem si dneska koupil 4x žhavící svíčky BERU GN993 (ty co se tam maj dávat) za 287,70 kč bez DPH/kus![]()
původní cena 411 kč bez DPH/kus ...ještě že mám ty kamarády![]()
O víkendu je budu vyměňovat, tak mi držte palce...
SiebenCZ píše:Tak jsem si dneska koupil 4x žhavící svíčky BERU GN993 (ty co se tam maj dávat) za 287,70 kč bez DPH/kus![]()
původní cena 411 kč bez DPH/kus ...ještě že mám ty kamarády![]()
O víkendu je budu vyměňovat, tak mi držte palce...
a neni setrvak napevno na klice ?739623536 píše:když je vyběhanej dvouhmotnostní setrvák tak to blbě startuje jelikož čidlo nahlásí vstříknutí paliva později jako by auto bylo o zub přehozené o zub ne rozvodech přehozené
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host