Pozvánka na policii
- big_bart
- Zkušený
- colinn
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- big_bart
- Zkušený
Aha takze na centralu, na P-10 tak se tvar moc sklicene a bude to v poho, hlavne si tam moc nevyskakuj a nerikej ze jsi to neridil ty, jestli se poznas na fotce, protoze maji fakt krasne detaily.
FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - prodáno
FF 3dv., 1.6 16V, rv. 1999 - prodáno
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - ukradeno
FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je

- PePe_tdci
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Doporučuju stránku http://www.straznici.com/
Já osobně bych se odvolal na paragraf 11 odst. 3 a nashledanou..
Šlo by to řešit i pomocí e-mailu nebo telefonu?
Já osobně bych se odvolal na paragraf 11 odst. 3 a nashledanou..
Šlo by to řešit i pomocí e-mailu nebo telefonu?
- big_bart
- Zkušený
Dneska se po zmene zakona moc nehraje na to, ze nechces vypovidat a ze to ridila osoba tobe blizka a tim by jsi ji zpusobil ujmu.

- Damon
- Test driver
Tam jsem platil 2kila za špatný parkování pak jsem platil kilo v Táborský za stání na chodníku.Já byl slušnej a oni taky. Ale jak by šlo o body tak bych to asi řešil jinak.colinn píše:do korunni ulicebig_bart píše:to colinn: a kam se mas dostavit na MP?

Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- colinn
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Dik za radu, ja si prave myslim, ze to bude detailni fotobig_bart píše:Aha takze na centralu, na P-10 tak se tvar moc sklicene a bude to v poho, hlavne si tam moc nevyskakuj a nerikej ze jsi to neridil ty, jestli se poznas na fotce, protoze maji fakt krasne detaily.

Jeste by me docela zajimalo jestli pozvou kazdyho koho vyfotej, nebo jestli to je vyber...? Jezdim tam docela casto a pokazdy to nekdo kolem me prosmazi radar/neradar...
- big_bart
- Zkušený
Jelikoz to jde do jejich kapsy, tak si urcite pozvou kazdyho, protoze jinak by si nevydelali ani na rohliky, neni to stejne jako o statni policie. Kdyz jsi tam ale nikdy nebyl a nemel zadny prestupek, tak by to melo byt v poho, mozna to bude jen domluva, popripade jen nejaka mirna pokutka, zalezi na tom na koho narazis.colinn píše:Dik za radu, ja si prave myslim, ze to bude detailni fotobig_bart píše:Aha takze na centralu, na P-10 tak se tvar moc sklicene a bude to v poho, hlavne si tam moc nevyskakuj a nerikej ze jsi to neridil ty, jestli se poznas na fotce, protoze maji fakt krasne detaily.a pak bych nejaky zapirani neustal.. Jdu tam poprve - jeste nikdy predtim nic, tak si rikam, ze bych to mohl uhrat na tohle. Navic si myslim, ze jsem nemohl jet o tolik rychleji - o tech radarech vim a davam si normalne bacha
![]()
Jeste by me docela zajimalo jestli pozvou kazdyho koho vyfotej, nebo jestli to je vyber...? Jezdim tam docela casto a pokazdy to nekdo kolem me prosmazi radar/neradar...

- PePe_tdci
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- colinn
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Diky za ten odkaz - takze jestli to chapu spravne - v pripade, ze na fotce nebude zcela jasny, ze jsem to ja muzu vyrukovat s tim paragrafem?PePe_tdci píše:Big Bart: Hraje se na to pořád.. Ústava mluví jasně... oni jen dělali strašáky, ale funguje to vesele dál...
Jediná změna je, že už nesmíš říct, že nevíš kdo řídil, jinak platíš.. ale když se odvoláš na osobu blízkou, resp. ten paragraf a neni ti vidět do obličeje, máš vyhráno..
Muj mail: colinn@seznam.cz
- Jenda25
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
To už neplatí, radši zacáluj, na osobu blízkou už to neuhraješ.colinn píše:Diky za ten odkaz - takze jestli to chapu spravne - v pripade, ze na fotce nebude zcela jasny, ze jsem to ja muzu vyrukovat s tim paragrafem?PePe_tdci píše:Big Bart: Hraje se na to pořád.. Ústava mluví jasně... oni jen dělali strašáky, ale funguje to vesele dál...
Jediná změna je, že už nesmíš říct, že nevíš kdo řídil, jinak platíš.. ale když se odvoláš na osobu blízkou, resp. ten paragraf a neni ti vidět do obličeje, máš vyhráno..
Muj mail: colinn@seznam.cz
- big_bart
- Zkušený
To sice vim, jak je napsan ten zakon, ale uz se na to moc na centrale nehraje, dokonce uz ani me to tam neodpusti jako to bylo drivePePe_tdci píše:Big Bart: Hraje se na to pořád.. Ústava mluví jasně... oni jen dělali strašáky, ale funguje to vesele dál...

- colinn
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- PePe_tdci
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Collin: jo to by mělo stačit...
Právě kvůli tomu ksichtíku se ptám, jeslti se to dá řešit "neosobně" - tel, email...??
Jako pár lidí z okolí to i po změně uhrálo na osobu blízkou.. já si myslim, že to fungovat musí pořád, protože v ústavě se nic neměnilo a i kdyby bylo v tom novym zákoně uvedeno, že to použít nemůžeš, použít to můžeš, protože ústava je nadevše
Právě kvůli tomu ksichtíku se ptám, jeslti se to dá řešit "neosobně" - tel, email...??
Jako pár lidí z okolí to i po změně uhrálo na osobu blízkou.. já si myslim, že to fungovat musí pořád, protože v ústavě se nic neměnilo a i kdyby bylo v tom novym zákoně uvedeno, že to použít nemůžeš, použít to můžeš, protože ústava je nadevše

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jinak institut osoby blízké ještě pořád není zrušen, takže zatím platí pořád
tím nechci říct, že s ním naprosto souhlasím obvzlášť když se zneužívá i v dost drsných případech

tím nechci říct, že s ním naprosto souhlasím obvzlášť když se zneužívá i v dost drsných případech

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!