Minisraz Brno-Olympia
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Minisraz Brno-Olympia
Jasio, 7.10. jsem v Brne na Interkamere na BVV, bude tam Jan Saudek a Vlado Baca. 

- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Díky za výborný tip. Dostanu se tam nejdřív před 17:00 a to se asi mineme,že? Sakra ono je to jen do 18:00 

-
- Zkušený
Hele a ja jsem v brne 7ho celý den 

-
- Nováček
Zdravím všechny jsem z Brna a asi měsíc hrdý majitel FF a pracuju v olympii takže pokud tam třeba někdo občas jezdíte, rád pokecám, jinak bych třeba zašel i někam na pivko v Brně pokud je tu víc brnáků.
- CODY
- Junior
Super, tak vítej. Já pracuji v Brně, tak se třeba někdy potkáme. Přihoď si ještě popis auta a přihlaš se do patřičné GROUP dle barvy vozuShoty píše:Zdravím všechny jsem z Brna a asi měsíc hrdý majitel FF a pracuju v olympii takže pokud tam třeba někdo občas jezdíte, rád pokecám, jinak bych třeba zašel i někam na pivko v Brně pokud je tu víc brnáků.

- Šimi
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
nemáš náhodou to oranžový ST co sem tam už mynymálně dvakrát potkal? Jezdím do Brna tak jednou za mněsíc.Shoty píše:Zdravím všechny jsem z Brna a asi měsíc hrdý majitel FF a pracuju v olympii takže pokud tam třeba někdo občas jezdíte, rád pokecám, jinak bych třeba zašel i někam na pivko v Brně pokud je tu víc brnáků.
Ford Focus het.,r.v.98,74Kw,1,6 Ghia - benzin

-
- Nováček
Čau, tak to bohužel nemám. Mám stříbrnýho focuse99 2,0 16v GhiaŠimi píše:nemáš náhodou to oranžový ST co sem tam už mynymálně dvakrát potkal? Jezdím do Brna tak jednou za mněsíc.Shoty píše:Zdravím všechny jsem z Brna a asi měsíc hrdý majitel FF a pracuju v olympii takže pokud tam třeba někdo občas jezdíte, rád pokecám, jinak bych třeba zašel i někam na pivko v Brně pokud je tu víc brnáků.
- linki
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
zdarec štatláci. Nevíte jestli se nechystá nějakej scuk v Brně a jeho nejbližším okolí? Že by se oslavil vstup Brna do ex-ligi v LH 

ford focus kombi 1,6 ghia 1999 (výbava 1 chlap+4 baby)
- fplisek
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Škoda že jsi si nevzpomněl dřív http://ford-focus.cz/forum/viewtopic.ph ... &start=150 , ale sraz se bude určitě opakovat, nejspíš někde na Bowlingu, Davefocus určitě něco naplánuje
, jsi z Ivančic?

Ford Focus 1.8 TDCi 85kW + Bluefin, K&N, IC z FoFoII, Silver, 17" Wolf, Eibach, RS nárazník, xenony, nivelace, ostřiky, ST vyhřívané sedačky, vyhřívané čelní sklo, 4x el. okna, digi klima, BC, el. šíbr, tempomat, alarm: Galerie

- linki
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Njn. To su celej já. Vždycky přijdu z křížkem po funuse
. Ale příště si dám majzla
Určitě na sraz dojedu. Jinak z Ivančic nejsem, ale bydlím kousek od nich 

- fplisek
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Jasný, stačí trochu sledovat Srazy - Morava, myslím že zanedlouho se něco spáchá
, já právě jezdím každý týden přez Ivančice do a ze školy a vždycky tam potkávám úplně hafo Focusů, tak jsem myslel 

Ford Focus 1.8 TDCi 85kW + Bluefin, K&N, IC z FoFoII, Silver, 17" Wolf, Eibach, RS nárazník, xenony, nivelace, ostřiky, ST vyhřívané sedačky, vyhřívané čelní sklo, 4x el. okna, digi klima, BC, el. šíbr, tempomat, alarm: Galerie

- linki
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Tak to mě těší, že jezdíš našima končinama a potkáváš fáčka
. Já když tudy občas projedu, tak se dívám taky na fofo, ale z těch všech co jsem viděl ani jeden neměl podložku ani samolepku
. I když je fakt, že já mám podložku na fáčku teprve odedneška, tak bych měl držet .... 

- Davefocus
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
jak vidim tak je docela velkej zajem tak myslim že je na čase začít s planovaním 

Dříve:Ford focus 1.6 16v futura rv.2002,74 kw

Galerie: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=94&t=8017
Nyní:Ford focus II,1.6 ti-vct,85 kw,2006,ghia,full palba...

Galerie: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=94&t=8017
Nyní:Ford focus II,1.6 ti-vct,85 kw,2006,ghia,full palba...

- fplisek
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
No to bych řek
, počasí už taky je 

- Martin41
- Pokročilý
Hoši, co takhle si založit vlákno "Permanentní srázek Brňáků" a opustit Olympii?