no si ako ja, terba si vybrat tu pravu farbu na auto, ja rozmyslam o zelenej, teda takej ako mam karoseriu, alebo cierne, fakt neviemJasio píše:Trochu jsem se poptal u prodejce a prý to dost lidí používá na bubny a brzdiče a pochvalují si to. Tak do toho půjdu. Jen nechci mít strakaté auto a nevím jaká barva by se hodila ke střibrné metle a stříbrným alu.kony píše:No nevím jak ostatní ale jednou mě někdo poradil koupit Hammerite na zrezlé povrchy.. je to také odolné teplotě stačí očistit rez a natřít.
Kony, co si mám představit po pojmem "očistit rez"? Jak a čím to stačí odrezit?
Barva na brzdy
-
- Junior
Re: Hammerite
Ford Mondeo 2,0 TDCI 6st automat, Titanium - 2010
- pepson
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- driver
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- hide
- Pokročilý
No vodrezit je, kartáč, odrezovač (drogérie) a kartáč a šmírgl.Jasio píše:Trochu jsem se poptal u prodejce a prý to dost lidí používá na bubny a brzdiče a pochvalují si to. Tak do toho půjdu. Jen nechci mít strakaté auto a nevím jaká barva by se hodila ke střibrné metle a stříbrným alu.kony píše:No nevím jak ostatní ale jednou mě někdo poradil koupit Hammerite na zrezlé povrchy.. je to také odolné teplotě stačí očistit rez a natřít.
Kony, co si mám představit po pojmem "očistit rez"? Jak a čím to stačí odrezit?

- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Fajn, takže žádná chirurgie jen hrubá práce. Asi půjdu do stříbrné, protože na bubnech by té červené bylo nejspíš moc. Díky za podněty.kony píše:No vodrezit je, kartáč, odrezovač (drogérie) a kartáč a šmírgl.

- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- hide
- Pokročilý
Bacha na to, dal jsem origos barvu na brzdy ve spreji, nechal dve hodky uschnout, pak jsem to jel protanhnout po rovince a uz jsem umejval acetonem zadni elektrony, pac odstrediva sila je svina a barva z bubnu mi zasvnila funglovky elektrony. Dve hodiny jsem si hral s acetonem. Takze pouceni. Nechat PORADNE zaschnout.stigi píše:Kolik davate vrstev a jak dlouho ten Hammerite schne nez se da dat dalsi vrstva? Je ta 1h30min, co je uvedena na plechovce, nutna? Kurna to zabere 2dny
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
jj, hold budu muset cekat... hodku a pul mezi jednotlivyma vrstvama a tu posledni nechat poradne. To je tak 5-6hod na jedno kolo.. grrrrhide píše:Bacha na to, dal jsem origos barvu na brzdy ve spreji, nechal dve hodky uschnout, pak jsem to jel protanhnout po rovince a uz jsem umejval acetonem zadni elektrony, pac odstrediva sila je svina a barva z bubnu mi zasvnila funglovky elektrony. Dve hodiny jsem si hral s acetonem. Takze pouceni. Nechat PORADNE zaschnout.stigi píše:Kolik davate vrstev a jak dlouho ten Hammerite schne nez se da dat dalsi vrstva? Je ta 1h30min, co je uvedena na plechovce, nutna? Kurna to zabere 2dny

Tak po boji sem konecne sehnal stavitelny stojky i panenky takze budu delat vzdycky jednu stranu naraz... no i tak to odpoledne zabere

-
- Junior
Dve kola najednou (boky). Dva kovove stojany, druhou vrstvu jsem daval, kdyz ta prvni uz byla na dotek sucha (ani ne hodina, bylo to v pruvanu v garazi). Po asi dvou hodinach po poslednim nateru jsem s autem jel, barva v poho (modry Hammerite).stigi píše:To je tak 5-6hod na jedno kolo.. grrrrMam to delat radsi po jednom a nebo dve naraz? Jak jsi to delal?
Ford Focus 1.8, combi, panther black, '03
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
DIIIKY... to je moje predstava. Chci davat tri vrstvy a delat obe dve naraz, jinak to bude trvat jak hladnemu sr.niswm píše:Dve kola najednou (boky). Dva kovove stojany, druhou vrstvu jsem daval, kdyz ta prvni uz byla na dotek sucha (ani ne hodina, bylo to v pruvanu v garazi). Po asi dvou hodinach po poslednim nateru jsem s autem jel, barva v poho (modry Hammerite).

- masox
- Pokročilý
Hoši trochu jsem o tom tak přemýšlel - i když mě nejdou brzdy vidět - mám jen plechy a poklice a v nejbližší době se ani nechystám na alu, ale to neznamená že musím mít brzdy rezavé - tak mě napadlo co použít zinkový spray - ten drží dokonale, alespon co jsem kdy použil jsem něměl problémy - na FAVO i na 120. Je fakt že to asi chcete v barvě auta, ale stříbrný by to mohli mít - já to měl i na červených autech - jiný jsem zatím neměl až ted mám brčálníka.
- Frost
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Zinkový sprej se podle mě oloupe.... nastříkal jsem ho jednou pro pokus na trubku výfuku a přes zimu to slezlo.
Dnes jsem koupil také Hammerite.... malou plechovku černé barvy za 139,-
snad to vystačí. Ale bude to tam jen chvilku.... chystám se od Fokiho vzít přestavbovou sadu zadních kotoučových brzd a na ty přijdě červená barva a bílý nápis Focus. Ten napis je řezanej na spešl teploodolné samolepce, už jsem to viděl na živo a super. Cena myslim 500,- za 6ks samolepek.
Dnes jsem koupil také Hammerite.... malou plechovku černé barvy za 139,-
snad to vystačí. Ale bude to tam jen chvilku.... chystám se od Fokiho vzít přestavbovou sadu zadních kotoučových brzd a na ty přijdě červená barva a bílý nápis Focus. Ten napis je řezanej na spešl teploodolné samolepce, už jsem to viděl na živo a super. Cena myslim 500,- za 6ks samolepek.
Ford Focus 5dv 1.6 Ghia 00 Eibach+OZ Racing+Rieger+Brembo+K&N+MOMO
Frost Focus
Frost Focus