Hledal jsem a nasel jsem, ze je doporucene to deaktivovat i v menu displaye za volantem, tj na druhem mistu. Coz jsem udelal, ikonka se vsak uz nerozsviti ani pri startovani, coz mi asi tak nejak moc nevadiMartin89 píše: 24.03.2021 12:40 Byl jsem vypnout hlášení čidel.
Poznání:
pokud deaktivuji v BCMii, "obávaná" kontrolka TPMS po klíčku se dále rozsvítí a zhasne, jako tomu bylo s funkčním hlídání.

Potvrzuji, po vypnuti to chybu uz nehlasi. Mam zrejme spatne TPMS senzory, patrici na FoFo III, takze zvazuji, ze uskudlim nejake chechtule a pak nekdy koupim na MK5 co tam patri. Mel by nekdo nejaky tip na funkcni, ale ne nejako drahy kousky ? Nasel jsem za litra /ks, + postovny a k tomu jeste tak 500-600 bude stat vymena, coz je temer 5k, za to ze muzu lenivet a tlak v pneu mi bude hlidat elektronika. Nevim zda je to dobra investice.oscaar píše: 16.04.2022 23:29 Pokud by mě to po deaktivaci TPMS nehlasilo tu chybu, tak bych si to taky vypnul.
Jeste pri tom, jsem si prenastavil -> pridal do menu displaye za volantem automaticke zamknuti dveri. Je ho pak treba pres ovladaci tlacitka aktivovat, prida se neaktivovana ta funkce. Funguje to hezky. Rozjedes se, v urcite rychlosti se vsechny dvere zamknou. Pak zastavis, muzes otevrit dvere, po vypnuti motoru se odemknou vsechny.