pkadecka píše:Snad to máte dobře rozmyšlený, ale aby to bylo jen těch 15. Já jsem si prošel výměnou motoru asi před 2,5 lety a dneska si říkám, že to byla blbost, stálo to hrozně peněz a bývalo by vyšlo snad i levnějc prodat to na díly a koupit jiný auto (celkem ta oprava vyšla skoro na 40, ale je v tom i nová spojka, protože se ukázalo, že nemá před sebou moc života a když už se v tom hrabali, tak to udělali najednou).
Takže tam vyměněj jenom ten jeden píst?
EDIT: Abych nebyl jenom OT, neuvažoval jsi o V6? Tj. mondeo s V6. Asi má trošku vyšší spotřebu než 2.0, ale zato je to V6! A za pár let nebudou, poslední dobou se do aut dávají jen 4- nebo 3-válce s turbem

A výhledově to budou 2-válce se dvěma turby a možná se dožijeme i jednoválců...
údajně se jedná jen o jeden píst a v tom válci byly špatný tlaky. Určitě sme to promýšleli dobře. Jako druhý auto to bude sloužit dobře a hlavně víme co je to zač a kupovat nějakou jinou kaši za 40 kde nebudu vědět co mě potká je nesmysl...tady aspoň vím, co se tam dělalo a hlavně, že to má poctivý km (ikdyž u takhle starýho auto je to buřt...) a jinak celkově auto je cajk z technickýho pohledu. Korozi neřeším
smoula píše:Walker: já to myslel tak, že pokud by ses chtěl s tím motorem projet, at víš jak táhne a pod, tak se můžem domluvit. Ne, že ti to nabízím k odkupu
Sakra tak to mi nějak nedocvaklo

tak to by bylo fajn využít takovou nabídku, ale nerad bych ti spálil spojku
Jen pro upřesnění...pohyb po Praze u nás znamená okraj Prahy, spojka, delší rovný úseky a minimum úseků se semaforama na každým rohu - klasický centrum ani náhodou

druhé auto bude spíš sloužit k delším cestám....na přejezdy bude sloužit starší fíkus. Nicméně asi se možná spíš kloním k tomu Focusu, nejsem si jistej jestli bych využil všechny výhody mondea

samozřejmě se mi zamlouvá víc!
Bohužel jak už tady bylo párkrát zmíněno, dvoulitrů je sakra málo na výběr a to i v DE. Požadavek je manuál, výhřev sedadel, výhřev čelního skla (bez toho ani ránu - člověk holt zmlsanej když to okusí)
Ford Focus 1,6i 74kW, r.v. 2000, 3dv.