Aber das ist ganz neu Wagen!Maria.Vaic píše:![]()

Ta adresa Dvořákova 13 je nějak oblíbená, tam sídlí i ten špičkový "team" právníků...
Aber das ist ganz neu Wagen!Maria.Vaic píše:![]()
Nic u této firmy není v pohodě. Vyberou na auto zálohu a dovezou úplně jiné (vizte obrázky):stano. píše:Ved stocili len o 10400km. To je v pohode
Ak to bola predvadzacka, tak hlavne motor je asi v horsom stave ako pri 5 nasobnom najazde normalneho cloveka
Dobrý večer,hana.s píše:Zdravím všechny,tak jsem hodila do googlu "Triple Due s.r.o." a vyzlo mi tam kromě jiného i tohle forum,no a po přečtení jsem z toho na větvy,mám z toho guláš.No to je fuk,mam něco jiného na srdci.Příští tyden mi má pan Michal Straka dovézt auto z Německa(Octavka 2...)no a jak to tady tak čtu,je zřejmě taky v něčem namočenej,má přímo s ním někdo nějakou zkušenost?Já zjistila,že jo to s ním na dlouho,komunikace celkem dobrá ale to je tak všechno.Jinač co se týče auta,náhodou jsem ho našla na mobile.de a kilometry jakž takž sedí,až na tohle k dnešnimu dni 124 650 km a podle vinu ve škodovce 29.3.2012-124 277 km.takže cosi o tom myslet nevím.Asi že rok auto stalo nebo co.
foki:foki píše:tak uz je v CR
zde je vytisk z nemecka .
jeste VIN : WF0GXXGBBGAA13257
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host