To Tomason: Diky za typ, koukám na recenze a celkem ok. Přidal sem ho k best of zatím co sme našli (Korfu, Zakynthos, Egypt)....pak sem hodim odkazy na best of co mam, az bude seznam úplny.
Tak sme vybrali Paradis Palace v Hammametu (Tunis) tak uvidíme jak to bude s cenou až mi odpoví z Firotour kolik chtějí zálohu. Jinak podle recenzi na etravelu, tripadvisoru a invii slušné.
Jinak sme měli v užším seznamu: Rocabella Corfu, Primasol Ionian Sun, Ksar Djerba a Eden Beach (ten možná když nevyjde Paradis Palace)
Nene 11dní. A kdy jindy než v červenci? A jak sem psal na začátku tak musím v tuhle dobu kvůli přítelkyni (učitelka=prázdniny) a i já budu mít v práci první tyden dovcu nucenou jako kazdej rok v tuhle dobu.
Už to píšu asi po dvacáté že to je to co chci dělat! Proč vy co sem píšete nečtete cely téma, ať nepíšete zbytečně?! Tuhle dovolenou chci ležet, nic nedělat, koupat se v moři, bazénu a užít si to bez cestování a řešení že si musím uvařit nebo někde najíst nebo koupit něco na snídani atd atd atd.
Prostě tahle je válecí taky jsme takových měl několik a co má být že jo.Ted mám malé děcko a nalítáno mám dost, takže je na řadě auto a chorvatsko ještě jsem tam nebil
Ať se vám tam líbí.
Takže Paradis Palace nevyjde - záloha je 50% a na to jim se*u. Takže buď Hotel Carda Beach (Kos) nebo Hotel Arabia Azur Resort (Hurghada) oba dva pecka....Kos na 10dní, Hurghada na 14dní. Takže asi Hurghada.