Nestandardní zvuk z motoru

Vše o motorech ST a RS
Moderátor:foki
karel_st170
.
.

Re: Nestandardní zvuk z motoru

Příspěvek od karel_st170 » 20.09.2011 08:16

Myslím že by bylo lepší to dát na focus ST owners club.... zde se toho moc nedovíš :roll:
Pokud ti nestačí co jsem ti pošeptal.... :wink:

moskito
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od moskito » 28.09.2011 12:30

Takhle z videa se těžko něco diagnostikuje, ale tohle spíš zní jakoby to utíkalo někde jinde než pod svodama...
Dreamscience ModX Cobra sportscat RS svíčky, spojka, ojl kůler a airbox Radtec intercooler Whiteline 24mm RARB + rear camber kit, Powerflex front, Bilstein B4 Quaife LSD TD ProRace 1.2 Millers oils CFS 5W40 NT
mojeauto.cz

ST Max
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ST Max » 11.07.2012 09:48

Po precteni techto rad jsem udelal take po problemech s piskanim kontrolu svodu a je to stejne jako uvadite. Jeden sroub dokonce praskly, zbytek uvolneny. Tlak se cpal ven u 3 válce ven z hlavy. Uz to delalo pul roku a postupne se to zhorsovalo a v nekolika servisech a dokonce i primo ve fordu a ve volvu mi rekli ze nevedi cim to je, ze je to divne a ze se s tim nesetkali. Ted mam po piskani a uz se tesim na Bluefin, ktery si v brzke dobe poridim. :)

Diky za inspiraci
Petr
FORD S-Max ST
S-Max 2,5T,
Performance Chip Stage 3, DeCat, FMIC, otevřené sání CodeRed + filtr Simota, downpipe Moongose Focus RS, Spojka RS, Millers Oil CFS, EBC brzdy, 20" MS Design

Fokal
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fokal » 12.07.2012 13:10

Neni nad osobní zkušenosti :palec_nahoru:

Mimochodem, super volba motoru do Maxe 8)
ST150

moskito
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od moskito » 13.07.2012 15:45

A jak jsi to opravil? Pouze utáhl?
Dreamscience ModX Cobra sportscat RS svíčky, spojka, ojl kůler a airbox Radtec intercooler Whiteline 24mm RARB + rear camber kit, Powerflex front, Bilstein B4 Quaife LSD TD ProRace 1.2 Millers oils CFS 5W40 NT
mojeauto.cz

ST Max
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ST Max » 13.07.2012 16:00

tesneni muselo ven, bylo uplne vypalene jak to bylo volne. Kdybych to jen utahl za chvili by to bylo to same. Prozatim jsem ale nemenil jeden praskly sroub, protoze bych musel cele svody vytahnout ven. Takze me to ceka jeste jednou, s tim ze musi vsechno ven. Fakt blby pristup :( Kdyz jsem to koupil tak to piskalo jen uplne slabe pri studenem startu a pri prudkem proslapnuti plynu na miste. Behem cca 8tis km se to neustale zhorsovalo az to piskalo uz pri kazdem seslapnuti plynu na dalnici a vetsi zatezi. Skoda kdybych to vedel driv ze je to volne nemusel by asi ten sroub prasknout a stacilo by vse jen dotahnout, ale tim ze nikde v servisech nevedeli co to muze byt a kazdy tvrdil neco jineho nechal jsem to proste vyhnit s tim ze se to musi ukazat kde to je :) Az tady na foru a jeden kamarad co ma ve zline zelene RS mi poradil ten svod a bylo vyhrano. :palec_nahoru: Sice to porad lehounce poskubava a semtam to ma diru po projeti zatacky bez plynu ale to uz nejak neresim.
S-Max 2,5T,
Performance Chip Stage 3, DeCat, FMIC, otevřené sání CodeRed + filtr Simota, downpipe Moongose Focus RS, Spojka RS, Millers Oil CFS, EBC brzdy, 20" MS Design

Odpovědět

Zpět na „Motory“