Stříška-kšilt na Focus Combi 1 kde takovou sehnat?
- Damon
- Test driver
Re: Stříška-kšilt na Focus Combi 1 kde takovou sehnat?
Ještě mi Fofi říkala že se občas objeví a něco posílá na nádraží v pokladně tak zkusím ještě zjistit jiný kontakt.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- Hurvajs
- Pokročilý
To by jsi byl moc hodný, předem velký dík !!!
Raději si chvilku počkám, než bych kupoval nějakou, která se mi tolik nelíbí.
Není kam spěchat...

Ford Focus 1,8i 16V Zetec 115PS Combi Ghia r.v. 1999 Tempomat

-
- Nováček
Hurvajs píše:Moc prosím všechny o radu. Chci si koupit stříšku - kšilt na víko kufru Focus Combi I, ale nemohu nikde sehnat za rozumné peníze něco takového, jako je na fotkách níže. Našel jsem podobnou , ale tu vyrábí WOLF a stojí kolem 7000,- což za ní rozhodně nehodlám dát.![]()
Podobnou má i Damon&Fofinka na jejich krasavci, viz. fotogalerie členů/combi. Tento typ se mi líbí, protože je decentní, krásně na Fíkovi sedí a nemá ten blbý průduch jako má tato:
Tato se dá sehnat všude a za rozumné peníze, ale mně se prostě nelíbí. Nelíbí se mi na ní hlavně to, že jakoby narušuje obrys pátých dveří tím, že přesahuje i trochu do boků. Pak jsem našel ještě jednu, která je něco mezi těmato dvěmi, ale také to není ono a navíc stojí skoro 5500,-Damon mi psal, že takové stříšky jako jsou na fotkách nahoře prý vyráběl nějaký pán v Čechách a poslal mi na něj i kontakt, jenže číslo bohužel neexistuje. Nemáte někdo nějaké tipy kde něco podobného sehnat? Nebo nemáte někdo doma nějakou zbytečnou třeba z bouračky? Všem moc díky za pomoc
-
- Nováček
hoj schání někdo ještě stříšku na combika??? jsem majitel toho modryho combika jak vedle stojí passat. tak pokud by někdo schaněl at se ozve na netty.m@seznam.cz