Inak ja mám tak, že pri dojazde 40km som natankoval do plna iba 44.7L - takže?

No berieš to cez emócie - a navyše ako kolektívnu vinu - čo je škoda. Ak smiem za seba - nie je mi nijaká krajina a ľudia žijúci v nej bližšia ako ČR a ani nikdy nebude(nedržím Vám palce, iba keď hráme proti sebe - ale inak vždy) - ale to je môj osobný názor. A nezmení ho ani keď stretnem niekoho od Vás, kto mi ublíži - bude to jednotlivec, nie krajina.postak píše:Doufám, že se kamarádi slováci neurazí, ale loni, když jsme se vraceli od moře ze Slovinska, tak jsme brali benzín někde za Lublaní. Měli jsme to nějakých 650 km domů, tak jsem si říkal, že to snad dojedem do ČR. Jelikož bydlíme na Moravě, jezdíme přes Slovensko, Čadca, Žilina, Blava, Vídeň atd., jelikož z Blavy na Videň je obchvat a jede se celou dobu po dálnici, ne jako z Brna na Videň. Proč to ale tak popisuju. V Blavě mi začalo ukazovat nějakých 220 km dojezd, s boxem na střeše, nepříjemně foukalo, takže spotřeba kolem 7,5 litru. Měli jsme hlad, ale ani za nic z Blavy do žiliny ani jeden motorest, "slováci styďte se". Na jedničkách je to daleko lepší, např. Žilina, Martin, Ružomberok atd. Za to, že jste mi nedali najíst, jsem se rozhodl, že nepodpořím ekonomiku na Slovensku a nedám Vám 60 Euro za benzín. Domů jsem to měl zhruba 20 km a dojezd mi ukazoval O km, ale dojel jsem a ještě mi zbylo 3 litry v nádrži. Bylo to samozřejmě naposledy co jsem tak vyšiloval.Nehledě na to, co se teď děje v Mostech u Jablunkova, kde stojí kamiony a blokují tam cestu, protože nemáte snímače na mýto. Neříkám, že u nás je vše OK, to v žádném případě, ale tohle je do nebe volající. Příští týden mám dovolenou, chystám se na Slovensko na lyže, ale asi pojedu přes Polsko.
Keby som mohol tankujem TOP Q alebo Vervu D - ale tu také nie je...spigot píše:postak: tak ako pise Bob, je nespravne robit kolektivnu vinu. Ale mas aj pravdu a je dobre ze si nekupil u nas palivo a nepodporil cerveny absurdistan.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host