Příspěvek
od Ma.rt » 18.08.2009 20:57
No je to otazka... driv byla raficka teplomeru uprostred dost rychle... nejdriv byla samozrejme uplne vlevo a pak behem 1km (cca mezi 1. a 2. km jizdy) byla uprostred...
Ted to fakt trva nez se odlepi, dost dlouho (mezi 2. a 4. km) je nekde na ctvrtce a pak pomalu jde k prostredku. Vcera se mi stalo, ze 7km jizdy rano se dostala jen asi 2-3mm pred pulku.
Dneska se na pulku dostala, ale trvalo to fakt dlouho - asi tech 7km. Co jsem si ale vsiml - pri zpatecni jizde jsem stavel asi na 20min na cca 4. km, to uz byla raficka tak mozna na 2/3. Po tech 20min byla skoro zase spadla uplne vlevo a zase ji dlouho trvalo, nez se dostala na normal (na pulku)
Driv, kdyz jsem zastavil treba na pul hodiny, tak i po te pulhodine, kdyz jsem nastartoval, byla raficka na pulce snad behem minuty.
Uprimne receno, z toho chovani predtim, kdy byla raficka na pulce rychle, ma dojem, ze pulka neznamena 90 st., ale nejake rozpeti 70-90st.
Jo a tenka hadice vedouci nahore k chladici je horka (vede odnekud od expanzky), napojuje se na nejakou tlustou za chladicem a ta je horka taky
Ford Mondeo Turnier, 2.0 107kW, 2010 FL
no start&stop, no TPMS, no shift advisor, no FAP, no turbo, no direct injection, no intelligent charging = no features getting you down
Dříve: Ford Mondeo Turnier, 1.8 92kW, 2001