Přátelé, tak
po ČTYŘECH letech se konečně na závadu přišlo!!! Už jsem to po předchozím (viz celý tento řetězec začínající v r. 2008) zcela vzdal,
nepřišly na to celkem 3 značkové a jeden neznačkový servis v Praze. Několik let jsem se vždy v koloně stresoval, když letěla ručička teploty do červeného tak jsem stáhl okna a topil a topil... a modlil se, abych měl kam uhnout anebo aby se to rozjelo. Ve Francii na dálnici jsem musel na odstavný pruh a už se přihrnuli poldové a byl malér (dobře to nakonec dopadlo...). Takže - byly to
skřípnuté kabely kdesi v kabelovodu, takže závada byla v poruše na datech do ŘJ a nikoliv v ŘJ jak se všichni domnívali (podle mne zcela hloupě). Dál se ukázalo,
co všechno ty servisu zprasily!!!! Zůstaly po nich přestřižené kabely, kde si nabírali signály, které zase spájeli zpět, ale už nezaizolovali, rozlámaný konektor a vyhnuté piny jak do sebe rvali konektory, které do sebe nepatřily, a naříznutá izolace v několika místech kde taky nabírali sondou signály. Běs, běs!!! Nyni vše funguje jak má a na závěr hlásím ten autoservis, kde šikovný a hlavně logicky uvažující mladý mechanik specializující se na Fordy během dvou dnů odhalil vše. Dostal jsem kontakt úplně náhodou a i když to mám z Prahy hodně daleko, nelitoval jsem. Je to p.
LUKÁŠ KUNTA, bydlí v Aši, ale dílna je v Chebu, a spojení je:
lukas.kunta@seznam.cz. Vřele doporučuji !!!!!!!