Škubání motoru
- albi.11
- Junior
Re: Škubání motoru
Ted mi jeden znamy rikal že ty problemy se skubanim muze delat i turbo co si o tom myslite???ale spis je pravdepodobnejsi voda v nadrzi a kord kdyz mi to dela jen kdyz je leto.chtel sem se zeptat jestli ma nekdo zkusenosti s cistenim nadrze????
-
zdravím,potřebuji poradit...když nastartuji své tddi,tak za studena motor má nepravidelné otáčky a škube,jak se trošku zahřeje,tak je vše OK..Díky za radu
- MartinFocus
- Nováček
Ahoj všem...tak jsem si už taky prožil ten pocit, když se rozjedete a cca po kilometru spadnou otáčky a pedál plynu nefunguje a k tomu ještě bliká kontrolka žhavení. Motor jsem vypnul a nastartoval znova - stejná závada se opakovala po 500 metrech. Do třetice se to již neopakovalo, ale i tak si nechám ten plynový pedál taky vyměnit. Nevíte kolik náhodou stojí?...dík
- dawo
- Nováček
Zdravim, chtěl bych se zeptal. Při jízdě ve vyšších rychlostech cca.170km/h auto začne někdy občas škubat. Ale nestává se to pořád. Poté se mi zdá, že auto nějak netáhne a nechce se vytáčet.
Ford Focus 1.6 ti-vct Ocean Blue 18" ST K&N
Ford Focus 1.8 tddi silver 17"

Ford Focus 1.8 tddi silver 17"

- JxJ
- .
Tak bohužel jsem nedopad dobře. Motor mi taky začal škubat, většinou při mírným zrychlování, ne vždycky a na různejch rychlostních stupních. Dneska jsem byl na diagnostice u známýho a mam bohužel v řiti jeden vstřik - fandim vám ať vás nepotká to samé. Já jdu šetřit !! 

JE : Ford Fiesta ST150

BYL : Ford Focus ST225

BYL : Ford Mondeo 2.0 107 KW
BYL : Ford focus 1.8 TDCi 85KW
BYL : Ford Focus ST225
BYL : Ford Mondeo 2.0 107 KW
BYL : Ford focus 1.8 TDCi 85KW