tak tak, za to se podepisujuAdow píše: 24.11.2022 09:15 Dřív bylo všechno lepší a už se to nevrátí. Tím teda nemyslím třeba komunismus, ale tak nějak melancholicky vše. A myslím to vážně. Už taky nejsem nejmladší![]()

tak tak, za to se podepisujuAdow píše: 24.11.2022 09:15 Dřív bylo všechno lepší a už se to nevrátí. Tím teda nemyslím třeba komunismus, ale tak nějak melancholicky vše. A myslím to vážně. Už taky nejsem nejmladší![]()
aspon u me.Karel2 píše: 24.11.2022 11:27 pri predstave jaka auta jsme mohli mit bez tech ekonesmyslu je aspon mne na![]()
Hele, s tebou to zase tak hrozný není...Sentik píše: 24.11.2022 12:47 Ale to tu řešíme furt, v rámci ekologie, se zabijou malý autíčka, který nakonec většině lidí na to denní popojíždění stačí a nastoupí 2,5tunový monstra s baterkou jak kráva, protože tak je to správné a tak to musí být![]()
Co to ma s tym spolocne? Automobilky, podobne ako davno uz ine firmy, prechadzaju na operacny platobny model. V Korei to ide uz davnejsie a vo velkom. Tam tiez za to moze EU?Karel2 píše: 24.11.2022 12:43 Stano: Napr. kdo je ministr hospodarstvi v Nemecku(priklad), nejvetsi vliv v EU ma kdo ? Kdo dotlacil EU k narizenim v automobilovem prumyslu ktere ho v podstate skoro likviduje, ekonom a racianalne uvazujici clovek to asi nebude. Zeleni a podobna banda ma sice pravdu, ale ta cesta kterou to tlaci je proti postupnemu vyvoji, ma to jen jedno pozitivum, omezeni osobni autom. dopravy a s tim i omezeni emisi. Tohle ale tady neni spravne tema.
Ani omylem!
On si Ford především začal sám řezat pod sebou větev v Evropě konceptem One Ford. Evropa a Amerika jsou dva rozdílné světy, jednotný koncept proto nikdy dlouho nefungoval. Někdy v roce 2015 -16 už zjišťovali, že to není to pravé ořechové, ale dělali mrtvé brouky. Mysleli, že to zachrání nějakými drobnostmi, no a plody této tvůrčí práce jsou nyní k vidění. Usměvavý Focus MKIV, jako takový základní model, určitě pro mě není estetickým etalonem své třídy. Například Honda Civic nebo Toyota Corolla vypadají o dost lépe. Bohužel...Sentik píše: 24.11.2022 14:03 No joale za to přeci nemůže Ford, že zařízne Fiestu, Focuse, všechno...
Prvopocatek je bezprecedentni narizeni o zakazu spalovaku, at uz em. normou nebo primo zakazem. Co nasledovalo pak, je uz jen dusledek. Ze automobilky vymysleji psi kusy(pro zisk) tedy i trvaly prijem, presne jak pises, to je bohuzel trend dnesni doby vsude a za ten EU opravdu nemuze, to uznavam.Karel2 píše: 24.11.2022 11:27 ...... pri predstave jaka auta jsme mohli mit bez tech ekonesmyslu je aspon mne nanapr. tohle je na
https://www.autoforum.cz/predstaveni/pr ... -realitou/?
Pouze tvuj subjektivni nazor, sto lidi sto chuti, osobne to vidim presne naopak, ty pseudo space japonský auta se mi nelibi ani trochu, ale jsme zas na zacatku, vse bylo lepší a dneska uz neni... ja vim, ja vim.Jemar píše: 24.11.2022 16:12 Usměvavý Focus MKIV, jako takový základní model, určitě pro mě není estetickým etalonem své třídy. Například Honda Civic nebo Toyota Corolla vypadají o dost lépe. Bohužel...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host