To ze auto bylo bourane prizna jen malokterej bazar, vsichni mlzej to je jasny. Ale kdyz si jdou koupit auto tak me vubec nezajima co ten pindour v kosilce rika. Kdyz si nekdo koupi auto ktere jede na 3 valce tak je jen hloupej. Takove auto prece nemohu koupit

Pri vyberu chci vydet a slyset motor, opticky proverim mezery a barvy plechu, datum na oknech. Kotouce, ochamtana radicka, volant, prosezele sedacky mi napovedi, jestli ty km na tachaci mohou odpovidat. Chci se samozreme s autem projet a nejake autoradio, ktere prodejce pousti, aby skryl nektere vady na podvozku a odvedl vasi pozornosrt, rozhodne nechci mit zaple. Vyzkousime jestli auto nekam netahne jak pri brzdeni tak zrychlovani, posloucham jestli neco neklepe atd... Nutne je take si auto nechat zvednout a prohlednout si koroze, prachovky, jestli netece olej,atd.. Az pak me muze zajimat to debilni radio, klimoska atd...
Pokud clovek neco takoveho udela a na nic neobvykleho neprijde a s vetsi pravdepodobnosti smejd asi nekoupi. To ze si nekdo koupi spatne auto tak si za to muze jen sam a ne autobazar. Je to logicke, vzdyt je to pouzite zbozi a musis s tim tak naklada a peclive vybirat a hlavne jto busyness (ber neber, nikdo te nenuti)!
Co take nechapu, jak jsou nekteri lide ukecny. Nektere pribehy co jsem tu cetl ve smyslu "mam dva kamose a tem se tam stalo tohle a tohle(klicky v zrcatku, odcizeni po predani jednoho klice atd..." jsem slysel ve stejnem zneni u stejne ukecanych lidi, a nebo Ze by ten svet byl tak malej? Hmm jsme proste asi jedna velka rodina.
Abych to shrnul.
Vsechny bazary (auto, mobily, pc....) se snazi levne koupit draze prodat. Zadarmo to preci nejde, ne? Kdyz prodavaj strep tak se snazi ho prodat tak aby to jako strep nevypadalo.
Kdyby jste meli prodavat auta vydalali by jste si na chleba? Ja asi ne. Bylo by mi kazdeho lito a o strepu bych na rovinu rekl, ze je to strep.