Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
Hele to určitě... Ale chtělo by to jiný obutí a stejně by jsi šel dolů jen o pár vteřin... Ale jinak okruhový pneu udělá fakt hodně... My měli dost nekvalitní semisliky a co to s tím autem dělalo jsem nechápal... Když byli na svojí teplotě tak to byl vlak co si jede svojí stopu... Bohužel se snadno přehřáli a to pak bylo zase jako na ledě.
Tak jsem dal do kupy alespoň malou recenzi, resp. zápisky z tohoto super dne. Budu ještě postupně doplňovat časem, ale říkal jsem si, že se podělíme o zážitky s ostatními.
Těším se na další fotky a videa - budu doplňovat do seznamu.
Pavel
Pro radost: FORD MONDEO MKII ST200 2.5 V6-24V Hatch ´99 + ST200 2.5 V6-24V Kombi ´00 ND
Pro rodinu: VOLVO XC
Pro cesty necesty: FORD RANGER UNLIMITED www.STdriveRS.cz + starší recenze n@MACZ https://moje.auto.cz/tigerbp79/st.html
Pánové, koukám, že jste si to pěkně užili a vyjezdili se do sytosti!
Ani si nedokážete představit, jak jsem byl v neděli naštvanej/smutnej, že musim v tom hezkým počasí sedět doma a šrotit se na státnice místo blbnutí s váma na okruhu.
Ale odříkání se vyplatilo a včera jsme oba s Móňou úspěšně pokořili trestní a správní právo, takže kdyby se někomu povedlo spáchat přestupek nebo -nedej Bože- trestný čin, neváhejte mě kontaktovat - rád poradím!
přidávám videa... bohužel, jak jsem psal už dřív, nezkontroloval jsem si čočku a byla trochu "zamutlaná" tak že se to projevilo na výsledném obraze
Já jsem jezdil opatrně, tak je to takové klidné kroužení. Fokal tomu celkem dával, ale měl mikrofon na blbém místě, tak bacha ať vám při koukání ten hluk od větru neutrhne uši