SARS-CoV-2 (koronavirus)
-
- Člen klubu
Re: SARS-CoV-2 (koronavirus)
Pozeram, ze v Cesku celkom pekne stupol podiel zaockovanych. Evidentne opatrenia novej vlady pomohli presvedcit dost ludi.
Takze ockovanych je 6,7 miliona.
Novych hospitalizacii za tyzden 301.
Neockovani 3,97mil.
Novych hospitalizacii za tyzden 490.
(Uz tuto by mohli antivaxeri pochopit aspon zaklad.)
A teraz, kolko ich je prekonanych v populacii? Cislo, nie domnienky.
Takze ockovanych je 6,7 miliona.
Novych hospitalizacii za tyzden 301.
Neockovani 3,97mil.
Novych hospitalizacii za tyzden 490.
(Uz tuto by mohli antivaxeri pochopit aspon zaklad.)
A teraz, kolko ich je prekonanych v populacii? Cislo, nie domnienky.
Naposledy upravil(a) stano. dne 17.01.2022 20:38, celkem upraveno 1 x.
- pbjun
- Test driver
ČÍslo je 2,6 mil.
Reálnější číslo nemám. Proto jsem ho výrazně zvýšil aby byla nějaká šance se vůbec přiblížit těm počtům očkovaných v nemocnicích...
Reálnější číslo nemám. Proto jsem ho výrazně zvýšil aby byla nějaká šance se vůbec přiblížit těm počtům očkovaných v nemocnicích...
Naposledy upravil(a) pbjun dne 17.01.2022 20:39, celkem upraveno 1 x.
-
- Člen klubu
2,6 je pozitivnych testov. Nie prekonanych.
A kolko z prekonanych sa dalo zaockovat?
Cislo, nie vymysly.
A kolko z prekonanych sa dalo zaockovat?
Cislo, nie vymysly.
- pbjun
- Test driver
Tak ho najdi, já ho nenašel.
Proto počítám s chybovostí o jeden řád a ještě sníženou množinu - když vezmeš méně než polovinu vstupu a výstup ještě vynásobíš 10 tak už to nemůže být chyba v žádném směru tak už to konečně pochop.
Proto počítám s chybovostí o jeden řád a ještě sníženou množinu - když vezmeš méně než polovinu vstupu a výstup ještě vynásobíš 10 tak už to nemůže být chyba v žádném směru tak už to konečně pochop.
Naposledy upravil(a) pbjun dne 17.01.2022 20:43, celkem upraveno 1 x.
-
- Člen klubu
Nasiel som len toto:
V období od 1. 3. 2020 do 31. 10. 2021 bylo nahlášeno do Informačního systému infekční nemoci (ISIN) celkem více než 1 milion 750 tisíc případů covid-19.
Mezi těmito případy jsme identifikovali 4680 potvrzených opakovaných symptomatických onemocnění covid-19. U dalších 959 případů validace nadále probíhá. Kromě tohoto počtu bylo identifikováno ještě 3070 případů možných reinfekcí covid-19, u nichž však minimálně jedna z epizod onemocnění proběhla bezpříznakově.
Tu ale silno upozornujem na slovicko SYMPTOMATICKYCH pri dalsich hratkach s cislami.
Nic novsie, za celkom silnu vlnu v novembri a decembri, som nenasiel.
A teda oblubene idnes, staci nadpis a prvy odstavec:
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/uzis ... domaci_vlc
Takze 1000 pripadov reinfekcie tyzdenne (skoro ako alza s tabletmi).
V období od 1. 3. 2020 do 31. 10. 2021 bylo nahlášeno do Informačního systému infekční nemoci (ISIN) celkem více než 1 milion 750 tisíc případů covid-19.
Mezi těmito případy jsme identifikovali 4680 potvrzených opakovaných symptomatických onemocnění covid-19. U dalších 959 případů validace nadále probíhá. Kromě tohoto počtu bylo identifikováno ještě 3070 případů možných reinfekcí covid-19, u nichž však minimálně jedna z epizod onemocnění proběhla bezpříznakově.
Tu ale silno upozornujem na slovicko SYMPTOMATICKYCH pri dalsich hratkach s cislami.
Nic novsie, za celkom silnu vlnu v novembri a decembri, som nenasiel.
A teda oblubene idnes, staci nadpis a prvy odstavec:
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/uzis ... domaci_vlc
Takze 1000 pripadov reinfekcie tyzdenne (skoro ako alza s tabletmi).
Naposledy upravil(a) stano. dne 17.01.2022 20:45, celkem upraveno 1 x.
- pbjun
- Test driver
Tyto čísla nejsou. A nejsou právě z toho důvodu, že by je někdo vzal a nacpal to do porovnání na 100tis obyvatel. Z toho by vyšlo, že těch co jsou ve špitálech s opakovaným covidem je skutečně mizivé množství a nenechal by se očkovat ani ten co ty protilátky vůbec nemá. Tak to prostě je, smiř se s tím.
Ano reinfekcí přibylo, ale né v nemocnicích... A o tom se bavíme.
Ano reinfekcí přibylo, ale né v nemocnicích... A o tom se bavíme.
-
- Člen klubu
Je mozne, ze to tak je.
Ty tu ale operujes s cislami, chybnym vykladom, a porovnavanim si nesuvisiacich veci.
Ze ti vyjde mozno spravny vysledok neznamena, ze mas spravne postup.
A este sa hras na majstra sveta, ako ti to vyborne ide a ako si so vsetkymi vydrbal.
Ty tu ale operujes s cislami, chybnym vykladom, a porovnavanim si nesuvisiacich veci.
Ze ti vyjde mozno spravny vysledok neznamena, ze mas spravne postup.
A este sa hras na majstra sveta, ako ti to vyborne ide a ako si so vsetkymi vydrbal.
- pbjun
- Test driver
Ale prostě pochop, že když já uznám, že těch lidí co prodělali covid a neočkovali se je jen 1 mil. ale počty hospitalizovaných s reinfekcí vynásobím 10x tak dostanu populaci 10 mil lidí ze kterých beru počty které nám vláda říká. Nejde udělat chybu v neprospěch očkovaných. Prostě sem udělal dvě velké nevýhody pro neočkované s reinfekcí ve prospěch zcela reálných čísel očkovaných a pořád vyjdou hospitalizace reinfekci poloviční tak asi nejsem úplně mimo. Spíše to bude tak, že je to daleko lepší než počítám...
- pbjun
- Test driver
Prostě ať to spočítáš jakkoli a kterýmkoli směrem tak to vyjde tak jak tvrdí imunologové a to tak, že ten co covid prodělal je na tom v nejhorším zcela totožně jako ti co covid neprodělali a nechali se naočkovat. Mimochodem omicron skutečně chytí úplně všichni. Proto se to už nebude trasovat protože to nemá smysl a to samé je s tím Válkovým přístupem jako k chřipce...
Edit: klidně vem moje příklady ke statistikovi a nech si to zhodnotit. já k tomu jedno zhodnocení mám - otec je fyzik/matematik a ten mi řekl, že je to blbost, že mám počítat milion reálně nakažených a čísla co nám dodává vláda, ale to pořád vychází velmi málo lidí v nemocnicích s reinfekcemi a ani reálně to zvýší počty jen 3x...
Edit: klidně vem moje příklady ke statistikovi a nech si to zhodnotit. já k tomu jedno zhodnocení mám - otec je fyzik/matematik a ten mi řekl, že je to blbost, že mám počítat milion reálně nakažených a čísla co nám dodává vláda, ale to pořád vychází velmi málo lidí v nemocnicích s reinfekcemi a ani reálně to zvýší počty jen 3x...
-
- Člen klubu
Zena v labine. Otec matematik. Ale na teba sa toho nenalepilo.
- pbjun
- Test driver
Když myslíš... Třeba sem měl taky podanou přihlášku na VŠ akorát třeba v tom roce daný obor neotevřeli a tak sem šel na rok do práce kde jsem zjistil, že lidé s VŠ jsou taky blbí jak troky a mi je v práci dobře tak sem tam zůstal. A časem sem zjistil, že nepotřebuju VŠ k tomu abych se něco naučil něco začal dělat sám od sebe a nebo se celkem slušně uživil bez závislosti na zaměstnavateli 

-
- Člen klubu
Ked myslis, ze je to o VS...
- pbjun
- Test driver
Docela jo. Teď mi tady visí neodebraná objednávka zrovna od člověka co měl v mailu hezky vypsané cituji: Prof. Ing. Bc. Jméno Přijmení, Ph.D. et PhD. a není schopen vůbec komunikace, ale dokud nebyla objednávka vytištěná tak to psal i několikrát denně, jakmile došlo na odebrání objednávky tak mrtvý brouk... Prostě hovado. A většina problémových zákazníků je to samé, vypsané tituly, strašně si dávají záležet aby dali řádně najevo, že mají VŠ a jsou tedy něco víc. A většinou si objednají nějakou levnou blbost ale zrovna v barvě kvůli které musím nakoupit materiál takže si myslím, že se snaží člověka jen vyprudit. Holt banda debilů, ale udělej to ty jim a hned máš na krku výhružky soudem 

- Stanley_vy
- Člen klubu
Já mám zkušenost, že největší hovada jsou zamindrákované nedostudované děti vysokoškolaků...
- pbjun
- Test driver
Záleží čemu říkáš nedostudovaný. Pro mě je to člověk co šel na nějakou školu a nebyl schopen jí dokončit (klasicky gympl, výška atd).