jojo jde mi jen o tu podkovu s tím kouskem železa.....ten čip je v tom DO??? Já jsem právě myslel že je v té plastové podkově....papouch22 píše:jestli se ptas jenom na tu podkovu tak tu kup u forda stoji tak 300,- bez vybrouseni jenom polotovar cip je totiz v dalkovym ovladani na imo. takze je to jenom plast s tyci ktera se strka do zamku az ho vybrousis
ford to ma chytre neni to jako debilni VW ze mas cip ¨ve spodku klice a dalkovy zvlast, a az si znicis planzetu tak koupis cely spodek za 1500 a jeste kdyz ti nikdo vymenil zamky a ty o tom nevis tak ti prijde vybrouseny podle vin ktery chce baba pri objednavani a muzes si ho pak strkat leda do .........papouch22 píše:jestli je ta dalka z fokuse tak ti ho jenom nahraji a jestli tam mas cip z jinyho auta tak koupis obycejny klic na fokuse rozpitvas ho vyndas z neho tycinku a das do svyho dalkovyho ovladani. ale to zjisti az ve fordu. uz se mi stalo ze majitel prines dalku a nechal si udelat podkovu a pri sparovani na imo nic a mel to dalku myslim ze ze Cmaxe a chtel to na mondeo01(presne uz nevim)
ona ta tyčinka z toho jakoby vučuhuje ven......a je v takovým gumovým pouzdýrku-tak to by mělo být onopapouch22 píše:jj. tak se podivej rozlouskni to jako kdyz menis baterku a je tam mozna i videt takova tycinka- jesrli ti ji nekjdo nevzal. to by si pak musel koupit klic a rozkuchat ho a vzit si ho z neho
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host