Jako druhé auto k Fofu se to hodí, sice nic moc, ale lepší než drátem do oka...

to snad nemyslis vazneLexie píše:A to lambo tam mam na okrasu, jinak bych ho vzivote nechtela, me se tohle fakt nelibi![]()
Nikdy se mi tyto auta nelibili (ani nic tomu podobne) a nikdy bych to nechtela, kam bych tam strcila kolo?????omik píše:to snad nemyslis vazneLexie píše:A to lambo tam mam na okrasu, jinak bych ho vzivote nechtela, me se tohle fakt nelibi![]()
. Tak krasne autisko, ten zvuk, ta rychlost.... ach boze, zeny zeny. Ved vy neviete co je dobre
![]()
![]()
.
Ja viem, ze fofo je fofo, ale talianska kraska sa predsa neodmieta![]()
![]()
![]()
Ked pre nic ine, tak za par rokov sa bude dat nejazdena hodne dobre predat. Musis sa este vela ucit, veeela ucit
s takym autom kolo nemusis nikam strkat, kupis si nove, ked prides na miestoLexie píše:Nikdy se mi tyto auta nelibili (ani nic tomu podobne) a nikdy bych to nechtela, kam bych tam strcila kolo?????omik píše:to snad nemyslis vazneLexie píše:A to lambo tam mam na okrasu, jinak bych ho vzivote nechtela, me se tohle fakt nelibi![]()
. Tak krasne autisko, ten zvuk, ta rychlost.... ach boze, zeny zeny. Ved vy neviete co je dobre
![]()
![]()
.
![]()
![]()
Ked pre nic ine, tak za par rokov sa bude dat nejazdena hodne dobre predat. Musis sa este vela ucit, veeela ucit
![]()
![]()
![]()
a navyse je strasne prakticke to autiskoLexie píše:Nikdy se mi tyto auta nelibili (ani nic tomu podobne) a nikdy bych to nechtela, kam bych tam strcila kolo?????omik píše:to snad nemyslis vazneLexie píše:A to lambo tam mam na okrasu, jinak bych ho vzivote nechtela, me se tohle fakt nelibi![]()
![]()
![]()
.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti