Žárovky Mondeo MKIII souhrn
-
- Test driver
Re: Žárovky Mondeo MKIII souhrn
Tak jak ti psal Kotík,ty malé deklíky ven za nima jsou veké plastové křídlové matky ,vykroutit a pak ti to spadne do klína samo 

- Zuzka
- Test driver
Při mé šikovnosti to zapadne někam úplně jinam 

Ford Mondeo 2.0 TDCI 96kW kombi,2004,Ghia,modrá Tonic
-
- Test driver
No dyť říkám do klína 

-
- Zkušený
Mám problém
Na straně spolujezdce mi nesvítí parkovačka a ani zadní obrysovka. Žárovky jsou OK, nenapadá někoho v čem by mohl být zakopaný pes? Jedná se o kombi a vzadu je tedy dvouvlákno i na mlhovky, ale mlhovka svítí.

Na straně spolujezdce mi nesvítí parkovačka a ani zadní obrysovka. Žárovky jsou OK, nenapadá někoho v čem by mohl být zakopaný pes? Jedná se o kombi a vzadu je tedy dvouvlákno i na mlhovky, ale mlhovka svítí.
Ex ST220 model 2004
-
- Test driver
Poisky kontrolovals?Tuším že se mi to chovalo stějně když sem se bavil s relátky na tažném a něco sem zkratnul padla jedna poistka a chovalo se to stejně,byla to jedna z těch pod volantem.
-
- Zkušený
Svatá pravda
Jsem tam měl LEDku v přední parkovačce, která začala díky těm dírám v cestě blikat až přestala svítit úplně a i při výměně za žárovku se nic nedělo. S tím asi i to zadní světlo na které jsem přišel až po několika dnech...
Po cestě z práce musím koupit novou pojistku, protože mám jenom ten větší rozměr

Jsem tam měl LEDku v přední parkovačce, která začala díky těm dírám v cestě blikat až přestala svítit úplně a i při výměně za žárovku se nic nedělo. S tím asi i to zadní světlo na které jsem přišel až po několika dnech...
Po cestě z práce musím koupit novou pojistku, protože mám jenom ten větší rozměr

Ex ST220 model 2004
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
To jsou ty od Vánoc? 

-
- Zkušený
Jj, ty od vánoc...
Už nebudu experimentovat s diodama a dám tam klasické žárovky W5W.
V garáží mám snad ještě nějaké Philipsky co stály přes 200,- tak pokud je najdu dám je tam a když ne, tak použiju nějaké obyčejné za pár korun...
Už nebudu experimentovat s diodama a dám tam klasické žárovky W5W.
V garáží mám snad ještě nějaké Philipsky co stály přes 200,- tak pokud je najdu dám je tam a když ne, tak použiju nějaké obyčejné za pár korun...
Ex ST220 model 2004
-
- Junior
muze te me doporucit nejake lepsi zarovky na moje auto,myslim vetsi svitivost,popripade hodit odkaz.Tady jsou zvlast potkavaci a zvlast dalkove?dik
new ford mondeo 2.5 V6 r.v.2004 ,stříbrná barva
je Honda civic 1.5 84kw
prodaný Ford mondeo 2.5 V6 r.v.2001 cerna barva
prodaný Peugeot 106 Gti 1.6 16V 87kw-mala raketa
byvale auto-ford focus 1.8 TDDi 66kw Hatchback,r.v.2001
je Honda civic 1.5 84kw
prodaný Ford mondeo 2.5 V6 r.v.2001 cerna barva
prodaný Peugeot 106 Gti 1.6 16V 87kw-mala raketa
byvale auto-ford focus 1.8 TDDi 66kw Hatchback,r.v.2001
-
- Nováček
Zdravim,
mám ledku ve stropnim světe tu sulfitku, ta svíti bezvadně, ale chci ještě diody do těch dvou přidavných světýlek s patici BAZ15D (http://www.consumabulbs.com/photo/566.jpg) koupil jsme tedy diody s touto paticí a nefungují tam, vím že jsem dioda zavislá na polaritě, ale můžete mi poradit jak docilit toho aby svítili když se dotýkají patici jen toho plíšku a nějaký +/- tam nejde rozlišit ?
U W5W je to jasné ale u tohohle prostě nevím.
mám ledku ve stropnim světe tu sulfitku, ta svíti bezvadně, ale chci ještě diody do těch dvou přidavných světýlek s patici BAZ15D (http://www.consumabulbs.com/photo/566.jpg) koupil jsme tedy diody s touto paticí a nefungují tam, vím že jsem dioda zavislá na polaritě, ale můžete mi poradit jak docilit toho aby svítili když se dotýkají patici jen toho plíšku a nějaký +/- tam nejde rozlišit ?
U W5W je to jasné ale u tohohle prostě nevím.
Ford Mondeo III | 2.2 TDCI - 114 kW | Ghia X
---------------------------------------------------------------
RENOVACE ALU a PLECH disků - https://www.facebook.com/RenovaceAlu
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš ty čtecí lampičky? Tam bys to musel předrátovat v lampičce, žárovičku těžko rozebereš.Já je tam nedával.Ono v té studené bílé se blbě čte,takže čtecí lampičky jsem nechal s klasickou žárovkou
-
- Nováček
No jak máš | světlýko | sulfitku | světýlko | pak + každej má jedno světýlko.
Je to "přděláný" složitý ? Já bych totiž chtěl ledky dopředu i dozadu do světel a například blinkry mají taky tu samou patici a asi kdyz je tam zase dám tak to svítit nebude co ?
Je to "přděláný" složitý ? Já bych totiž chtěl ledky dopředu i dozadu do světel a například blinkry mají taky tu samou patici a asi kdyz je tam zase dám tak to svítit nebude co ?
Ford Mondeo III | 2.2 TDCI - 114 kW | Ghia X
- fleguso
- .
Zdarec pánové, nevíte náhodou někdo, jaké má označení(a jestli se dá vůbec sehnat sólo) žárovka v zapalovači?
A předpokládám, že by se měla rožnout až při rozsvícení světel, že?
A předpokládám, že by se měla rožnout až při rozsvícení světel, že?
Nyní:Mondeo ST220 V6 3.0 sedan blue performance
Bylo:Mondeo ST200 V6 2.5 kombi
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 54&t=27828
Bylo:Mondeo MKI 1.8 HB
Bylo:Mondeo MKI 1.6 HB
Bylo:Sierra 2.0
Bylo:Mondeo ST200 V6 2.5 kombi
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 54&t=27828
Bylo:Mondeo MKI 1.8 HB
Bylo:Mondeo MKI 1.6 HB
Bylo:Sierra 2.0
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tuším, že je to celoskleněnka 1,2W...
-
- Nováček
Ahoj,
mám podezření, že mi tlumená světla svítí málo. Auto mám sice chvilku, světla svítí vcelku jasně ohraničený prostor, ale přijde mi, že jen na krátkou vzdálenost. Porovnával jsem s Focusem 2007 (taky obyčejné H7) a rozdíl je značný. Na STK jsem nechal zkontrolovat seřízení, abych měl jistotu, že nejsou příliš sklopené, ale bez výsledku. Dosvit mi přijde jako u předchozího Eskorta 97. Ještě mě napadlo vyzkoušet, zda to nedělá automatické denní svícení (potkávačky v poloze 0), ale rozdíl intenzity mezi polohou 0 a regulérně zapnutými světly není. Dálkové svítí v pořádku. Může mě někdo nakopnout, co bych měl ještě vyzkoušet?
Díky
mám podezření, že mi tlumená světla svítí málo. Auto mám sice chvilku, světla svítí vcelku jasně ohraničený prostor, ale přijde mi, že jen na krátkou vzdálenost. Porovnával jsem s Focusem 2007 (taky obyčejné H7) a rozdíl je značný. Na STK jsem nechal zkontrolovat seřízení, abych měl jistotu, že nejsou příliš sklopené, ale bez výsledku. Dosvit mi přijde jako u předchozího Eskorta 97. Ještě mě napadlo vyzkoušet, zda to nedělá automatické denní svícení (potkávačky v poloze 0), ale rozdíl intenzity mezi polohou 0 a regulérně zapnutými světly není. Dálkové svítí v pořádku. Může mě někdo nakopnout, co bych měl ještě vyzkoušet?
Díky
Ford Mondeo Combi 2.0i, 11/2005