Som ďaľšou obeťou common railu?

Odpovědět
richisan
Zkušený
Zkušený

Re: Som ďaľšou obeťou common railu?

Příspěvek od richisan » 08.12.2009 22:53

Kedy si menil naposledy filtre, olej, ake druhy, znacky pouzivas?
Aku naftu tankujes?
V akom stave je vzduchovy filter pod torpedom - platovym krytom pod pravym stieracom?
Divne, ze pises, ze slabsie taha z nizkych otacok :roll: :lol:

martinSL
Nováček
Nováček

Příspěvek od martinSL » 08.12.2009 23:53

richisan píše:Kedy si menil naposledy filtre, olej, ake druhy, znacky pouzivas?
Aku naftu tankujes?
V akom stave je vzduchovy filter pod torpedom - platovym krytom pod pravym stieracom?
Divne, ze pises, ze slabsie taha z nizkych otacok :roll: :lol:
Všetke filtre mám pomenene tušim Dephi tie filtre su,olej ESSO ultron 5W40,Ono to ma celkovo slaby ťah môj odhad je asi 20% strata vykonu,najvac citiť že slabšie ťaha z nizkych otačok ,naftu tankujem na slovnafte.Prečo ťa zaujíma peľovy filter?
Ford Focus 1.8 TDCI 85kw r.v.2002 hatchback

richisan
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od richisan » 09.12.2009 00:00

hops, myslel som vzduchovy, len som to zle napisal s tym torpedom, idem radsej spat :lol: zatial by som to tipoval na turbo.

martinSL
Nováček
Nováček

Příspěvek od martinSL » 09.12.2009 00:07

richisan píše:hops, myslel som vzduchovy, len som to zle napisal s tym torpedom, idem radsej spat :lol: zatial by som to tipoval na turbo.
Turbo normalne tlači a zabera už pri 1750 ot.problem je niekedy so studenym štartom hlavne keďje pod 4° ako keby chytalo na 3 valce,inač vstreky su nové a kompresia v norme
Ford Focus 1.8 TDCI 85kw r.v.2002 hatchback

goodbuy
Nováček
Nováček

Příspěvek od goodbuy » 10.12.2009 00:39

opět se vracím a nyní se kruh uzavřel a můžu potvrdit že jsem se stal dokonalou obětí. Celý případ s mojí nakoupenou ojetinou jsem předal soudnímu znalci v oblasti autoopravárenství a ten mi sdělil, že šance uspět u soudu je minimální, protože v době prodeje jezdilo a smlouva s bazarem(jeden z nejznámějších) byla sepsaná naprosto v můj neprospěch. Ačkoliv se vada vyskytla do 6 měsíců od nákupu, kdy podle zákona má povinnost prodávají prokázat, že v době prodeje vada na vozidle nebyla, uhrál by to bazar na běžné opotřebení. Abych to shrnul koupil jsem 5 let starý auto za 3 měsíce jsem se v něm málem zabil protože při plnym výkonu díky čerpadlu a přepadům vstřikovačů zdechl motor,nechal jsem si to opravit za 60 tis.(nové čerpadlo,čištění vstřikovačů,vyčištění palivové soustavy) a ted to vesele musím dojezdit do konce životnosti aby se mi investice vyplatila :lol: až mi zase bude odcházet čerpadlo půjdu to prodat do toho samého bazaru :lol: snad mi do té doby nezkrachujou, to by mě velmi mrzelo :D
TDCI 74, 2003 kombi, pocházím z nizozemských dálnic v čechách dožívám poklidné stáří s přetočeným tachometrem

Odpovědět

Zpět na „Focus - naftové 1998 - 2004“