Si kralpbjun píše: 28.12.2021 09:01 Hej já si připadám jak na základce kdy ke mě přišel kolega dal první ránu a pak si šel strašně stěžovat, že sem ho zbil jak psa...

Si kralpbjun píše: 28.12.2021 09:01 Hej já si připadám jak na základce kdy ke mě přišel kolega dal první ránu a pak si šel strašně stěžovat, že sem ho zbil jak psa...
Niekoho mi to pripominaRovněž je vynálezcem, ovšem ve známost vešel pouze svou čtečkou čárových kódů ve tvaru kočičky CueCat, která byla v roce 2000 v nadsázce vyhlášena časopisem TIME jedním z 50 nejhorších vynálezů všech dob.
To mu nicméně nezabránilo, aby o sobě před arizonským senátním výborem netvrdil, že je expertem na rozpoznávání vzorců a vynálezcem, jenž stojí za „zhruba 12 miliardami zařízeními po celém světě“. To by z něj dělalo většího technologického titána, než jsou firmy Google či Apple.
V Brne by se i tve zbytnele superego ztratilo. A ani holuby bys tam nemohl mit, natoz jinej dobytek... V Praze uz vubec ne.pbjun píše: 28.12.2021 09:28 No nevímBrno teda není o nic lepší varianta... Já šel na frýdecko místecko pod hory a lepší než ostrava nebo brno nedejbože praha...
Skoro 10% reinfekcii skoncilo v nemocnici. Horsie ako po ockovani. Kde maju protilatky pyco?Nedávno ale ÚZIS zverejnil nové informácie, ktoré poukazujú okrem iného na to, že ani prekonanie choroby nemusí človeka ochrániť natoľko, že už sa s covidom nedostane do nemocnice.
„Takéto prípady preukázateľne existujú: z 18 997 preukázaných reinfekcií ich skončilo v nemocniciach 1 600, 134 prípadov dokonca na JIS-ke,“ informovala Česká televízia s tým, že ide o ľudí, ktorým vyšiel pozitívny test najmenej 60 dní po poslednom pozitívnom teste.
Tak určitě... A teď se podívejme na reálná data... https://www.covdata.cz/cesko.php#hospital-reinfectionstano. píše: 28.12.2021 14:50Skoro 10% reinfekcii skoncilo v nemocnici. Horsie ako po ockovani. Kde maju protilatky pyco?Nedávno ale ÚZIS zverejnil nové informácie, ktoré poukazujú okrem iného na to, že ani prekonanie choroby nemusí človeka ochrániť natoľko, že už sa s covidom nedostane do nemocnice.
„Takéto prípady preukázateľne existujú: z 18 997 preukázaných reinfekcií ich skončilo v nemocniciach 1 600, 134 prípadov dokonca na JIS-ke,“ informovala Česká televízia s tým, že ide o ľudí, ktorým vyšiel pozitívny test najmenej 60 dní po poslednom pozitívnom teste.![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 2 hosti