není čeho se bát - bude nás víc, nebudeme se bát vlka nictaspy píše:Začínám se pomalu bát!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Lexie píše:Ja uz se bojim daaavno, jak to tady ctutaspy píše:Začínám se pomalu bát!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skubi píše:no tam k tomu, tak k tomu určitě nedojde![]()
![]()
![]()
![]()
já nevím, vy pořád něco očekávátetaspy píše:Skubi píše:no tam k tomu, tak k tomu určitě nedojde![]()
![]()
![]()
![]()
K ČEMU![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no kdyby se tam náhodou někde objevil UŽAS-ny to stroj, tak to budu já, ale nic neslibujiPedroH píše:Huš si dávám birela - bo mám pohotovost u dobrovolných hasičů přes nocSkubi píše:to chce panáka na srovnáni osobnostiAle lepší než drátem do oka...Mimochodem, jestli zítra někdo bude v Olomouci u krajského úřadu, tak je tam soutěž TFA hasičů a já tam budu jako rozhodčí...tak se klidně stavte
No asi tak od devíti do čtrnácti...Je to přímo před budovou krajského úřadu a pak vybíhají do 18 patra...Poznáš mě jednoduše - budu mít na sobě uniformu a místo klasických žlutých pruhů budou červené...Skubi píše:no kdyby se tam náhodou někde objevil UŽAS-ny to stroj, tak to budu já, ale nic neslibujiPedroH píše:Huš si dávám birela - bo mám pohotovost u dobrovolných hasičů přes nocSkubi píše:to chce panáka na srovnáni osobnostiAle lepší než drátem do oka...Mimochodem, jestli zítra někdo bude v Olomouci u krajského úřadu, tak je tam soutěž TFA hasičů a já tam budu jako rozhodčí...tak se klidně stavte
![]()
od kolika do kolika to tak cca bude?
tak až do Olmika jsem se nedostalBoban píše:Takže skubi přijede do olomoca zakládat požár z užasemvem ho sebou na křivonosku a uděláme nějaký trial
no jenže jestli to máte furt ty 100koňový volhy tak by to asi na dlouhé zařádění nebylo
nebo zajet rovnou na Boletky
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti