Přišel někdo na to jak tento problém odstranit?
Zkoušeli jsme ten test a ukázalo nám to tuto chybu.

Mam Focus 1 s BC a mam vedle displeje BC dve tlacitka: R (reset) a S. Takze tohle je to tvoje "S"r_a_d_e_k píše:Stiskněte a podržte tlačítko "S" vedle displeje palubního počítače - žádné tlačítko tam nemám. Co je tlačítko "S"???
Mám Focus 2 Ghia
zkousel jsem to a bod 3. a 4. se mi nezda:Stenly píše:...Diagnostický mód palubního počítače
....
1. Kontrola displeje a zvukového signálu
2. Kontrolka všech žárovek palubního počítače
3. Zobrazuje aktuální rychlost v km/h
4. Zobrazuje okamžitý průtok paliva v litrech za hodinu
5. Zobrazuje okamžitou spotřebu v litrech na 100 km
6. Zobrazuje počet litrů zbývajících v nádrži
7. Zobrazuje napětí z plováku v nádrži - ve voltech
8. Zobrazuje opravnou konstantu pro úpravu údaje z plováku - v procentech
9. Venkovní teplota ve stupních Celsia
10. Osvětlení displeje - HI (zapnuto) / LO (vypnuto)
11. Napětí v elektrické síti
12. verze ROM.....
tohle mi taky nefunguje, a to mam stroj z 12/2002Stenly píše:Automatické zamykání (pouze od roku 2002)
Všechny vozy od roku výroby 2002 jsou vybaveny tzv. automatickým zamykáním. Tato funkce uzamyká všechny dveře, pokud nastartujete motor a současně je rychlost automobilu 7 km/h nebo vyšší. Tuto funkci lze aktivovat v servisu přes WDS nebo také následujícím postupem:
...
Mám tentýž problém, jenom něco navíc. Před 14 dny jsem naplnil plnou nádrž z kanystru - bez pistole z benzinky. Ručička hned klesla na nulu a po nějakých kilometrech se vrátila na max. Jenom co se nestalo, když mi po čase začala svítit kontrolka prázdné nádrže, tak jsem byl už na suchuBeri píše:Mám ten samý problém, taky mi to hlásí chybu 9202, ale vše funguje a auto jezdí. Jen mě teď vrtá hlavou co to vlastně je.satan píše:takze jsem to vyzkoušel a vypis z registru zavad přístrojove desky mi vyhodil chybu 9202 coz je modulovy obvod palivoveho čerpadla. mužete nekdo me technickemu antitalentu vysvetlit co si pod tim mam vse predstavit?
A druhá věc na kterou jsem přišel, že to ukazuje divné napětí v palubní síti. Při nastartovaným autě to ukazuje cca 18,5V ale když vlezu do módu bez nastartování, tak mi to ukazuje 15,5V! Což je úplná kravina, takže něco někde měří blbě a taky by mě zajímalo kde a co.
Že já vůl lezl do tohoto módu přístrojové desky...teď nebudu mít klidné spaní než tomu příjdu na kobylku
Otazka znie ci nema byt iny plavak v nadrzi??? ja len davam moznost.chmelko píše:a čo zbytok? nemate niekde slovnik na rozklucovanie hlasok?![]()
mam tam 3/4 nadrže, zapojil som to normalne na budiky ale dojazd mi stale nevypočíta..
inač ako ste spominali to napatie plovaku, tak me tam vypisuje nejaku hlasku..niečo tam je zle..
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host