Toto je z černých baronů, víme Kefalín?fofok píše: 16.12.2021 20:37 Použiju zase citát z Tankového praporu.
čo bolo to bolo terazky som doktorom
![]()
Ty tu chceš někoho poučovat?

Toto je z černých baronů, víme Kefalín?fofok píše: 16.12.2021 20:37 Použiju zase citát z Tankového praporu.
čo bolo to bolo terazky som doktorom
![]()
Jo, a kruh je kruh... Kolik semestrů medicíny máš, že se tak blbě ptám?pbjun píše: 16.12.2021 20:43 Chřipka je prostě chřipka. Bolest kloubů svalů teplota rýma bolest hlavy. Prostě mám imunitní systém, který si s chřipkou poradí velmi dobře.
Ten slavnej covid jsem přešel za dva dny. A ano byl to covid protože mi po něm zůstaly specifické protilátky. A ano chřipku kupodivu poznám. Třeba moje žena s ní leží běžně týden, kdežto já když ji od ní chytnu tak mám příznaky opravdu jen pár hodin.pkadecka píše: 16.12.2021 21:25Jo, a kruh je kruh... Kolik semestrů medicíny máš, že se tak blbě ptám?pbjun píše: 16.12.2021 20:43 Chřipka je prostě chřipka. Bolest kloubů svalů teplota rýma bolest hlavy. Prostě mám imunitní systém, který si s chřipkou poradí velmi dobře.
Vyléčit chřipku za 6 hodin pomocí acylpyrinu a kafe, to si rovnou zažádej o nobelovku. Léčba chřipky trvá obvykle tejden a i potom by se pacient měl šetřit. BTW acylpyrin neléčí vůbec nic, jenom tlumí příznaky = sráží horečku.
Mně v úterý bolela hlava a druhej den už mi nic nebylo. Taky bych mohl tvrdit, že jsem měl covid a vyléčil jsem to čajem s medem.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 3 hosti