maverick píše: 08.11.2021 20:55 jdi do politiky, tam vsichni melou ale nikdo nevi o cem, tam se uplatnis
Nie. TY si mimo. Nezovseobecnuj to.
Konspirace je ode me spatne pojmenovani, myslel jsem spis, ze ho mas zaskatulkovaneho a podle toho ho posuzujes uz ve vsem co rekne ci udela. Coz rada lidi dela i tady napr. s Babisem.Stanley_vy píše: 08.11.2021 16:37 Landovi musíme veřit, ž e to co dělá je teď jiné, protože je to projekt bez uměleckého podtextu (naštěstí). Nosit respirátor nebude protože se koupe ve Vltavě a je zdravý. Celou dobu jsem čekal, kdy mu hrábne a vytáhne kohouta.
Dnes je bezne, ze se ke Covidu vyjadruje i klika od dveri a dorazi to dva "kohouti"(ne od LandyStanley_vy píše: 08.11.2021 20:56 Já Berana nepochybuju, je to uznávaný vědec. Jen poukazují na to, že se na začátku ohrožuje proti nařčení dezinformazorstvi a na konci mluvi o jiných vedcich z odborných skupin jako o pseudovedcich.
Pre volicov buresa to plati vseobecneenjoy píše: 08.11.2021 22:45 Na Slovensku je tohle standard.
Schválně, kolik znáš z deseti normálních slováků? Možná jednoho? Já se s nimi setkávám v práci až příliš často a je to katastrofa. Arogantní dementi, kteří si myslí, že když přišli na západ(geograficky), tak jsou něco.
setkavam se spoustou lidi a nekteri z nich jsou arogantni dementi ... Nemci, Rakusani, Madari, Slovaci, sem tam Polaci ... ale vetsina jsou Cesi ... co z toho vyplyva? ze se setkavam se spatnyma lidma a ne ze je jeden narod spatnyenjoy píše: 08.11.2021 22:45 Schválně, kolik znáš z deseti normálních slováků? Možná jednoho? Já se s nimi setkávám v práci až příliš často a je to katastrofa. Arogantní dementi, kteří si myslí, že když přišli na západ(geograficky), tak jsou něco.
Nevěř nikomu, komu je nad 30Karel2 píše: 09.11.2021 06:40 Otazka spis zni, komu verit, Beranovi, ministerstvu, Smejkalovi i s jeho tymem, Pekarove, obvodakovi ci komu?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot], Majestic-12 [Bot] a 0 hostů