SARS-CoV-2 (koronavirus)
-
- Člen klubu
Re: SARS-CoV-2 (koronavirus)
Lietali tu zarucene informacie o tom, kolko statisicov stoji hospitalizacia na covid lozku. Zarucene informacie o vyplacani desattisicov vdove na truhlu za umrtie na covid. Kolko milionov sa nabalia na pravidelnom testovani. Ale ako do toho zapada par stokorun za vakcinu, po ktorej uz dotycny covid nedostane, to veru nechapem. Mozete mi to vysvetlit?
- miki21
- Test driver
Nedostane? Ale no ták.
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
- pbjun
- Test driver
stano: tady se řeší primárně to, že po vakcíně 3 ze 100 lidí protilátky stejně nemaj a po pozitivním testu je také kupa lidí co je nemá protože danou nemoc reálně neprodělali, jen měli vir na sliznici před nebo během PCR testu, ale slizniční imunita si s ním poradila a nepustila ho do těla a tím pádem protilátky tělo netvořilo. ALE jak očkovaní s 0 protilátkami tak Ti co měli pozitivní PCRko s 0 protilátkami jsou bráni jako bezinfekční, ale ti co mají reálně změřené protilátky jsou bráni jako velmi nebezpeční. To je to oč tady běží. Prostě ignoruje se tady přirozená imunita a tlačí se vše jen směrem k očkování. A soud teď řekl to co říkám od začátku, že je to diskriminace. A konečně budou muset začít zase něco řešit. Defacto teď může přesně tuto žalobu podat každý a prostě to vyhraje.
- Stanley_vy
- Člen klubu
Počítám, že už ji máš sepsanou a budes mezi prvními.
-
- Člen klubu
Nedostane. Tych zopar, co dostanu sa aj tak prejavia len vo velkych statistickych cislach. A aj tak neskoncia v nemocnici alebo pod zemou.
-
- Člen klubu
Blablabla. Riesili tu zas peniaze a ksefty s ockovanim.pbjun píše: 01.07.2021 05:15 stano: tady se řeší primárně to, že po vakcíně 3 ze 100 lidí protilátky stejně nemaj ....
- pbjun
- Test driver
Stanley_vy: nemám důvod, já si počkám co s tím udělají nahoře
Mám důležitější věci za které utrácet peníze než za právníky (peníze samozřejmě také souvisí s opatřeními vlády - ano hodlám na nich trochu více sedět protože netuším co ti idioti nahoře zase vymyslí).

- pbjun
- Test driver
stano: ano toto celé je důsledkem toho, že imunita získaná zcela zdarma se jim nehodí - konkrétně v případech jako jsem já, zdravotní pojišťovna nezaplatila kamarádům našich politiků ani korunu - ani jeden PCR test za celou dobu, ani jeden ofiko antigen za celou dobu, ani očkování, test na protilátky jsem si zaplatil ve státní labině taky sám a všechny další testy na protilátky si taky platím sám (i když jsem ve studii - nikdo by jim to nezaplatil) a stejně jsem imuní. To se našim politikům zjevně nehodí do krámu protože za mou maličkost nikdo nedostal ani halíř takže se snaží za každou cenu dostat alespoň nějaké peníze tím, že lidi jako jsem já nutí omezeními (zcela zcestnými) jít alespoň na ten test nebo na očkování.
A jelikož soud jasně řekl, že u očkovaných a pozitivně testovaných předpokládáme automaticky přítomnost protilátek tak bychom měli postavit lidi s reálně naměřenými protilátkami na stejnou úroveň jako ty u kterých reálně nevíme jestli protilátky mají....
A jelikož soud jasně řekl, že u očkovaných a pozitivně testovaných předpokládáme automaticky přítomnost protilátek tak bychom měli postavit lidi s reálně naměřenými protilátkami na stejnou úroveň jako ty u kterých reálně nevíme jestli protilátky mají....
-
- Člen klubu
Ved si sam odporujes vetu po vete. Akoze nikto nedostal? Pises, ze si si platil testy z vlastneho. Takze peniaze si platil, a nie malo. Kolko ta to zatial stalo? Za ockovanie by zaplatili kolko korun, 600(?) a bolo by vybavene. Tak si dalej plat za testy a presvedcuj sa o tom, ze nikto na tebe nezarobil. A ockovat sa mas len kvoli kseftu.
- pbjun
- Test driver
Já jsem se dobrovolně rozhodl, že se zůčastním studie na protilátky. Tzn. ano budu pro dobro ostatních platit každý měsíc 529kč za to, aby zjistili jak se chová imunita po prodělání neznámé nemoci. Výhodou pro mou osobu je to, že já sám vím, že mi nic nehrozí - reálně to vím, ne na základě mnohdy mylných doměnek, že jsem očkovaný tak mám imunitu.
Edit: a platím to laboratoři ve státní nemocnici, peníze nejdou nějakému kamarádovi od Babišáka apod. - ono totiž tyhle testy dodává firma roche napřímo.
Edit: a platím to laboratoři ve státní nemocnici, peníze nejdou nějakému kamarádovi od Babišáka apod. - ono totiž tyhle testy dodává firma roche napřímo.
-
- Člen klubu
A kolkoze to ludi nema protilatky po ockovani? A kolko z tych, ktorym sa nevytvorili protilatky ma aspon bunkovu imunitu? Imunitny system aspon ten virus pozna, takze pri najblizsom nakazeni sa z toho nezblazni.
- pbjun
- Test driver
3 ze 100 očkovaných nemá naprosto nic... když se nakazí tak je to jako prvonákaza a průběh je stejný jako kdyby se neočkovali. Tak to prostě je.
- Stanley_vy
- Člen klubu
-
- Člen klubu
Tak to veru nie je.pbjun píše: 01.07.2021 09:55 3 ze 100 očkovaných nemá naprosto nic... když se nakazí tak je to jako prvonákaza a průběh je stejný jako kdyby se neočkovali. Tak to prostě je.
- pbjun
- Test driver
https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/de ... f6b220ee8/
Máš pravdu 5 ze 100...
Edit: teda u nejlepší z nich.
Máš pravdu 5 ze 100...
Edit: teda u nejlepší z nich.