https://tn.nova.cz/clanek/uz-zase-do-be ... -ryby.html bohuzel pro Becvu .....
Takže mě to trochu zamrzelo, protože auto se mi podle fotek a výbavy líbí. Ale jak jsem to začal číst, tak jsem se musel začít smátAhoj,
Žiji v Tromso v Norsku se svou ženou.. Pracuji tady. Auto je se mnou a má norské papíry. Jsem první majitel. Auto je ve velmi dobrých podmínkách. Žádné nehody! Cena je správná. V cene je zahrnuta registrace vozu na Vaše jméno a prepravu. VIN: WF0DXXGAKDFS26430.
Máme tu malou restauraci a já pracuji jako kuchar. Inzerovali jsme auto na nekolika webových stránkách. Moje žena mi poradila, abych prodal auto ve vaší zemi. Auto prodáváme, protože chceme koupit nový, možná elektrický.
Manželka je puvodem z vaše zeme. Protože jsme zaneprázdneni prací, musím si najmout spolecnost, která bude schopna zvládnout všechny dokumenty a dorucit auto na vaši adresu. Náklady na dorucení budou hrazeny mnou.
Když auto dorazí do vaší lokality, budete mít 5 dní na prohlídku auta i dokumentu, abyste zjistili, že je vše v porádku.
Dodací lhuta je 3-7 pracovních dnu. Mají také politiku návratu a auto bude pojišteno.
II chcete více informací, dejte mi své telefonní císlo a já vám zavolám.
Pockám vaši odpoved.
Dekuji,
Pavel Celic
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů