Joo pamatuju jak jsem v 18ti sednul do peugeotu 106ky a v polovině jizdy zjistil, že místo otáčkoměru jsou hodiny

http://www.autoforum.cz/zajimavosti/nem ... -internetuTomFocus píše:Jsem zvědavej co z toho vylezeurčitě nic příjemného pro méně majetné a majitele klasiků a youngtimerů. Plno lidí je z různých důvodů používa denně. Kdo zdaní ferrari, lambo a jinné se stovkami gramů CO2?
Proč nikoho nezajímají auta bez stk, spz atd co jezdí na soukromích pozemcích typu skládky, lomy atd. Pohybují se tam starý jeřáby, ještěrky, náklaďáky, tahače...který každý čudí za desítky aut euro 0-3.
A to nemluvím o říční plavbě...např. Praha, Vltava...téměř všechny lodě mají motor Liaztakže euro -10
![]()
A traktory ,,drobných,, rolníků? No o tom ani nemluvě!
Jo jasně
Aktuální číslo SMTomFocus píše:Jsem zvědavej co z toho vylezeurčitě nic příjemného pro méně majetné a majitele klasiků a youngtimerů. Plno lidí je z různých důvodů používa denně. Kdo zdaní ferrari, lambo a jinné se stovkami gramů CO2?
Proč nikoho nezajímají auta bez stk, spz atd co jezdí na soukromích pozemcích typu skládky, lomy atd. Pohybují se tam starý jeřáby, ještěrky, náklaďáky, tahače...který každý čudí za desítky aut euro 0-3.
A to nemluvím o říční plavbě...např. Praha, Vltava...téměř všechny lodě mají motor Liaztakže euro -10
![]()
A traktory ,,drobných,, rolníků? No o tom ani nemluvě!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti