I v tom pripade se to da opravit. Toto jsem objevil pri zatlumovani dveri spolujezdce:Blaaana píše:....No uvidíme,ale když se jim to podaří zbrousit na kov...ale to je blbost,když jsou už bublinky i na druhý straně.....![]()
Koroze
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- speedy
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
-
Wolf2
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: Koroze
Je to z vnitrni strany dveri a myslim, ze mohla byt dirka skrz, kterou zavarili nebo jak pise speedy.Martin41 píše:Můžeš ten objev nějak okomentovat ? Myslíš že to je nějaká oprava?
-
Wolf2
Tak se s váma podělím o dnešní story ve Fordu Charouz. Dneska jsem si jel pro auto ,které se už 14 dnů opravuje u Charouze. Než jsem zaparkoval auto se švagrem u Charouze ,tak mi volala ženská ze servisu ,že ,ať se nezlobím,ale že auto ještě není opravené (po 14 dnech) tak jsem jí řekl,že už stojím před servisem a že už tam jdu.Přišel jsem tam pěkně načertěnej ,že jak si to myslí ,že auto není opravený a td.Přijímací technik mi řekl ,že mají málo lidí a blablabla.Já říkám ,že je to pěkný ,ale zítra mám odjíždět na Moravu a SK ,tak řekl ,že mi pujčí auto do doby ,než mi opraví auto (ZADARMIKOWolf2 píše:Víš co mi bylo řečeno ,když jsem jim řekl ,že jim auto na 14dnů tam nenechám ???Blaaana píše:jeee tak dlouho????To nejde já nemůžu bejt bez auta????Přece nebudu jezdit favoritem!!!!!NeeeWolf2 píše: Jen ,aby jsi se nedivila ,že ti ty dveře nevymění,ale budou je opravovatTak é jsem si myslel,že mi to vymění ,ale skutek utek a už týden a něco to opravují u Charouze.
![]()
a měl jsi to taky tak strašně shnilý jako já??koukni na fotky myslim,že stránku před.
Jó pane buď to chcete mít spravený ,nebo chcete jezdit.![]()

- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
no aspoň něco, tak ať ti cesta vyjde v poklidu 
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Blaaana
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- silverwolf
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Blaaana
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
-
Wolf2
Zkusit to můžeš ,ale na 90% nepochodíš a žádný auto ti nepujčí a nebo pučí za obligátní poplatek 1000kč /denBlaaana píše:No teda?To jsou hodní..muism to z nich taky vytřískat nemůžu bejt 14 dní bez auta
- Blaaana
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
aha!!!Tak to se asi nesvezu ve dvojce,ale když říkáš,že to ani neni tak pěkný jako v jedničce,tak po tom ani netoužim.Taky mi ten technik říkal,že maj málo lidí.Wolf2 píše:Zkusit to můžeš ,ale na 90% nepochodíš a žádný auto ti nepujčí a nebo pučí za obligátní poplatek 1000kč /denBlaaana píše:No teda?To jsou hodní..muism to z nich taky vytřískat nemůžu bejt 14 dní bez auta,mě to auto pujčil ,protože servis nestihl udělat věci v termínu.
No a co se týče toho přesednutí z FF II na FF I ,už se těším ,jak si hupnu do mého autíčka.Co můžu říct tak FF I má daleko pěknější interiér než FF II a po stránce motoru , moje 1,8 -16V je daleko pružnější motor (akcelerace a td.) než má FF II 1,6 tdci (můj dojem).Jiná písnička by byla ,kdyby mi pujčil 1,8 tdci
Ford Focus 2,0 TDCi II combi Sport 2007
-
Wolf2